Fråga oss!

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp

Problem med förpackningsinsamlingen hos villakunder

För närvarande har vi tyvärr stora problem med att fullgöra vårt uppdrag när det gäller insamling av förpackningar i vårt tömningssystem ”Fastighetsnära Insamling” för villahushållen i Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner.

Förutom de traditionella ”vinterproblemen” har vi, med start vecka 5, också drabbats hårt av årets influensaepidemi. Många av våra chaufförer tvingades under förra veckan lämna återbud och sedan dess har sjukdomsspridningen fortsatt. Detta har lett till att vi inte har kunnat köra med alla våra fordon.

Mat- och restavfall prioriteras

För att undvika för stora olägenheter är tömningen av kärl 1, som innehåller mat- och restavfall, prioriterad dock på bekostnad av kärl 2 som innehåller förpackningar.

Vi kommer inte att kunna köra ikapp dessa ej tömda kärl med förpackningar, utan måste tyvärr hänvisa de drabbade kunderna till de återvinningsstationer som finns i närheten av där man bor.

- Det är naturligtvis mycket tråkigt att vi just nu inte kan utföra denna tjänst, som är så populär hos villahushållen. Jag hoppas att de drabbade kunderna har överseende med detta och min målsättning är att det inte ska ske igen, säger Erik Gaude, VD June Avfall & Miljö.