Fråga oss!

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp

Lampa, böcker, urna och andra saker.

Det börjar bli fullt i prylbodarna …

På vissa sortergårdar är det så fullt i prylbodarna att vi inte längre tar emot dina och andra invånares skänkta saker. Än så länge gäller det sortergårdarna i Bankeryd, Tenhult och Torsvik.


I våra prylbodar tar vi bland annat emot leksaker, redskap, tavlor, lampor och mindre möbler. Sakerna är skänkta av våra invånare och avsikten är att de ska komma till nytta i ett annat hem. Insamlingen är ett samarbete mellan oss och olika hjälporganisationer. Vi kör ut de skänkta sakerna till hjälporganisationer som i sin tur säljer dem i sina secondhandbutiker. Det är alltså inte tillåtet att plocka med sig grejer hem från prylbodarna. Men efter nästa leverans kommer inte hjälporganisationerna klara av att ta emot fler prylar eftersom de, av smittorisk, har personalbrist. Än så länge gäller detta sortergårdarna i Bankeryd, Tenhult och Torsvik.

Vår önskan är att du sparar dina överblivna saker hemma och att vi inom kort kommer kunna ta emot dem igen.

Tips om du har fullt hemma: fråga vänner och bekanta om de vill ha sakerna eller annonsera till allmänheten på riktiga eller digitala anslagstavlor. Då gör du dig själv, andra och miljön en tjänst!