g_translate
Juneavfalls logotyp

Taxor och abonnemang för flerfamiljshus och verksamheter

Äger du en flerfamiljsfastighet, bor du i en samfällighet eller driver du en verksamhet kan du välja mellan olika abonnemang. Har du inget avfallsabonnemang idag är du välkommen att kontakta oss för rådgivning.

Val av abonnemang

Äger du en fastighet eller sitter i styrelsen är det du som bestämmer hur det ska sorteras i fastigheten. Det finns en del saker för dig att tänka på innan du bestämmer dig för hur sorteringen ska se ut. Under 2018 kommer du som äger en fastighet eller driver en verksamhet i Habo eller Mullsjö kommun att få välja nytt abonnemang. Vi kontaktar dig i god tid innan du gör ditt val.

Våra avfallstekniker hjälper dig

Vi kommer gärna ut till din fastighet och hjälper dig med abonnemang och tips om hur ni kan sortera i din fastighet eller verksamhet. Vi hjälper också till med rådgivning om du ska bygga soprum eller om ni ska göra plats för sopkärl på gården. Maila oss på tekniker@juneavfall.se så kontaktar vi dig.

Avfallstaxa

Än så länge har vi olika taxor för verksamheter och flerfamiljsfastigheter beroende på vilken kommun fastigheten eller verksamheten ligger i. Kontakta oss på tekniker@juneavfall.se eller via telefon för aktuell taxa.