Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall och Miljö AB arbetar idag drygt 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall och Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Sommarjobba som sopbilschaufför

ArbetsplatsJune Avfall & Miljö
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl Överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-12
Referensnr19-01-0007
Publicerad2019-02-22
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
June Avfall & Miljö
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl Överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-12
Referensnr
19-01-0007
Publicerad
2019-02-22

Vill du ha ett sommarjobb där du får möjlighet att vara ute mycket och komma hem tidigt på eftermiddagarna? Sök då jobb som sopbilschaufför!
 

Om avdelningen
Avdelningen för våra sopchaufförer består idag av ca 50 kvinnor och män och ansvarar för sophämtningen av hushållsavfall inom de tre kommunerna Jönköping, Habo och Mullsjö. Under sommaren behöver vi förstärka med ett antal semestervikarier. Förutom att verksamheten utökas under sommaren med hämtning hos sommarbostäder och trädgårdsavfall så är det också dags för våra ordinarie chaufförer att få sin välförtjänta sommarvila. Trivs du hos oss finns det goda chanser till förlängning!

Arbetsuppgifter
Som sopbilschaufför får du ett är omväxlande arbete där du jobbar både självständigt och tillsammans med andra kollegor. De huvudsakliga uppgifterna består av hämtning och kontroll av hushållsavfall. Du ansvarar för att din bil är hel och ren, tvätt av fordon och tillsyn sker dagligen.

Du utgår från Torsvik där vi håller till i fina nyrenoverande lokaler. Arbetet är förlagt dagtid 06.00-14.30, vilket erbjuder dig fria eftermiddagar. Semesterperioden sträcker sig under veckorna 24 – 35 och anställningen börjar med en upplärning. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att hålla ordning och reda omkring dig. Vidare är du en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder. Att arbeta som sopbilschaufför är fysiskt, du får inte vara rädd för att hugga i och gå stora delar av dagen.

Lägst körkort C och Yrkesförarkompetensbevis (YKB) är ett krav medan vana är meriterande. CE-körkort är ett plus.

Övrigt
Vi ser gärna kvinnor som sökande.
Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Jan Nilsson, Produktionschef: 036-17 19 40
Sasa Dimitrijevic, Arbetsledare: 036-17 19 41
Magnus Boman, Transportarbetareförbundet: 010 - 4803384

Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner. Vi ansvarar för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamheten för 156 000 invånare i de tre kommunerna och har en beräknad omsättning på 165 miljoner.

June Avfall och Miljö består av drygt 100 engagerade medarbetare som genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön. Vi erbjuder en spännande vardag där våra värderingar; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.