Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall och Miljö AB arbetar idag drygt 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall och Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Miljö och avfallsrådgivare/säljare

ArbetsplatsJune Avfall & Miljö
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-19
Referensnr19-01-0012
Publicerad2019-07-21
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
June Avfall & Miljö
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-19
Referensnr
19-01-0012
Publicerad
2019-07-21

Vi söker en Miljö och avfallsrådgivare/säljare med intresse för att sprida kunskap om miljö- och avfallshantering.

June Avfall & Miljö är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner. Från och med den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna.

June Avfall & Miljö präglas av ett starkt engagemang, där ökade miljökrav innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Kvalitet och gott kundbemötande ser vi som nödvändiga framgångsfaktorer som genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder ska alltid uppleva en god kvalitet i bemötande, service och utförande.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi ser varje medarbetare som en del av bolaget och som bidrar till dess framgång.

Marknadsavdelningen – kanske din nya arbetsplats?

Du kommer att få arbeta i fina lokaler på Torsvik i Jönköping tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Marknadsavdelning består av ca tio personer och arbetar med rådgivning, sälj, marknadsföring, kundtjänst och kommunikation. Vi har privatkunder, företagskunder och offentlig sektor som kund. Vi växer och blickar framåt, och behöver förstärka avdelningen med en miljö och avfallsrådgivare/säljare.
 
För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss vill vi att du brinner för miljö- och avfallsfrågor. Vi söker en kommunikativ person som gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer. Du kommer få mycket eget ansvar och möjlighet att påverka din egen vardag. Du besöker kontinuerligt våra kunder och arbetar aktivt med förebyggande åtgärder.

I vårt uppdrag ingår att arbeta mer aktivt med förebyggande åtgärder. Vi ska bland annat stödja och utveckla medborgarnas kunskaper och kompetens kring avfallshanteringens roll. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa ett hållbart samhälle.

Vi behöver dina nya idéer och tidigare erfarenheter

Vi söker dig som har arbetserfarenhet av rådgivning och företagsförsäljning. Eftersom det kommer innebära många nya kontaktvägar är det viktigt att du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundutbud av produkter och tjänster inom miljö- och avfallsområdet.

Vi ser gärna att du har ett flexibelt arbetssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är en person som ofta kommer med idéer och förslag på hur man kan utveckla arbetet. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med detta. Du inger förtroende och är van vid att jobba självständigt på ett strukturerat arbetssätt. Att arbeta mot uppsatta mål är en självklarhet.

Du behöver ha någon form av utbildning inom rådgivning och företagsförsäljning eller något annat som vi anser likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet från andra miljö- och avfallsbolag.Upplysningar

Annica Ekberg, Marknadschef: 036-17 19 54
Ida Thulin Prins, facklig representant för Vision: 036-17 19 11

Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats - fri från diskriminering med lika möjligheter för alla.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp

Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna. Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter 165 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi tror att varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.