Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall & Miljö AB arbetar idag cirka 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall & Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Ekonomichef

ArbetsplatsJönköping
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-01-18
Referensnr20-01-0014
Publicerad2020-12-04
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
Jönköping
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-01-18
Referensnr
20-01-0014
Publicerad
2020-12-04

Vi söker nu en ekonomichef med kapacitet och vilja att vara med och utveckla organisationen. Trivs i en föränderlig miljö där du har möjlighet att påverka? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder dig en plats på resan mot nya mål i en bransch som arbetar med högst aktuella samhällsfrågor inom miljö och hållbarhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomichef är du både operativ och strategisk. Du har ansvar för att leda och utveckla arbetet inom ekonomiavdelningen. Ekonomichefen ingår i företagets ledningsgrupp och ansvarar för företagets ekonomistyrning, redovisnings- och budgetarbete samt utgör ett viktigt bollplank och stöd för VD och ledning. Rollen rapporterar till VD och har idag personalansvar för tre medarbetare inom kompetensområdena ekonomi, HR och IT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Månads, års- och delårsbokslut, ekonomiprognoser samt rapportering till koncernen enligt gällande rapporteringsinstruktioner och deadlines
  • Framtagande av skriftliga ekonomirapporter och att kunna föredra dem för styrelsen
  • Leda internkontroll och riskanalysarbetet
  • Uppföljning av budget och prognoser
  • Analys av intäkter och kostnader
  • Skatte- och inkomstdeklarationer
  • Kontakt med myndigheter, koncernen och revisorer.
  • Ansvara för att redovisningen sker enligt gällande regelverk och hålla dig uppdaterad med ändringar inom redovisningsområdet

Kompetenskrav
Till rollen som ekonomichef söker vi dig som är en nyfiken och som vill utvecklas tillsammans med verksamheten. Du är lyhörd inför verksamhetens skiftande behov och mån om att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och applicera ett helikopterperspektiv i ditt dagliga arbete. 

Du arbetar med hög noggrannhet och har en skarp analytisk förmåga som hjälper dig att värdera information. Vidare är du van vid, och trivs med, att arbeta självständigt och strukturerat. Att prioritera bland arbetsuppgifter faller sig naturligt för dig. Samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga är viktiga framgångsfaktorer.

För att vara aktuell för tjänsten har du en högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av en liknande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda en funktion med flera kompetenser.


Upplysningar
Daniela Hammer, VD : 036-17 19 54
Ida Thulin Prins,  facklig representant för Vision: 036-17 19 11

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna. Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter 165 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi tror att varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.