Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall & Miljö AB arbetar idag cirka 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall & Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Semestervikarier till sortergård

ArbetsplatsJönköping/Habo/Mullsjö
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-31
Referensnr21-01-0002
Publicerad2021-02-12
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
Jönköping/Habo/Mullsjö
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-31
Referensnr
21-01-0002
Publicerad
2021-02-12

Arbetsplatsbeskrivning
June Avfall och Miljö ansvara för 11 sortergårdar i Habo, Mullsjö och Jönköping kommun där grov avfall och farligt avfall tas om hand. På fem av sortergårdarna finns även så kallade prylbodar där dina saker kan få nytt liv igen. Nu söker vi semestervikarier till flera av våra gårdar i de tre kommunerna Habo, Mullsjö och Jönköping.

Arbetsuppgifter
Din främsta uppgift är att ta hand om våra kunder och hjälpa dem sortera rätt. Du ska informera kunderna om sortering och återvinning. Du ska också medverka till att den dagliga driften på sortergården fungerar. Det kan innebära att städa och hålla rent på sortergården, rangera och packa containrar och sortera avfall. Arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällstid och innefattar även tjänstgöring på helger. Arbetet börjar med upplärning i april/maj och fortlöper mellan juni-augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Trivs du hos oss finns det även möjlighet till fortsatt helgarbete.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är ansvarsfull, som ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och bidrar till god stämning i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då en god relation med våra kunder är viktigt. Förarbevis för hjullastare eller truck är meriterande men inget krav. Du ska vara 18 år fyllda.

Upplysningar
Ulrika Jepping, Arbetsledare: 036-171936 ulrika.jepping@juneavfall.se
Andreas Nielsen, Arbetsledare: 036-171907 andreas.nielsen@juneavfall.se
Morgan Sparrenholt, Transportarbetareförbundet: 010 – 4803381

Urval och intervjuer sker löpande, så skynda dig att söka!

Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna. Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter 165 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi tror att varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.