Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp

Matavfallspåsar för verksamheter

Behöver ni matavfallspåsar och äger en flerfamiljsfastighet, är styrelse för samfällighet/bostadsrätt eller driver en verksamhet? Hämta dem kostnadsfritt på sortergården eller beställ dem av oss.

Hämta matavfallspåsar utan kostnad på sortergården

Ni kan hämta matavfallspåsar på alla våra sortergårdar. Kontakta personalen på sortergården så får ni hjälp. Påsarna är avgiftsfria men vi behöver underskrift för att kunna lämna ut dem till ert företag.

Beställ utkörning av matavfallspåsar

Vi levererar matavfallspåsar till er efter beställning. Ni kan beställa matavfallspåsar i större mängder men tänk på att inte beställa mer än ni behöver. Påsarna är avgiftsfria men utkörningsavgift 250 kronor plus moms tillkommer. Vi räknar med att leverera inom fem arbetsdagar. Beställ genom att fylla i vårt formulär, se länk nedan.

Kommunala verksamheter

Driver ni kommunal verksamhet och önskar beställa matavfallspåsar? Kommunerna Habo och Mullsjö har egna beställningssystem. Verksamheter inom Jönköpings kommun beställer via Jönköpings kommuns e-handelssystem Visma Proceedo. Leveransen sker tillsammans med verksamhetens ordinarie leverans.

Fri leverans till butiker

Naturligtvis tar vi ingen utkörningsavgift för de butiker som tillhandahåller matavfallspåsar till hushåll. Beställ genom att fylla i vårt formulär, se länk nedan.

Länkar