Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp

Matavfallspåsar för verksamheter

Behöver ni matavfallspåsar och äger en flerfamiljsfastighet, är styrelse för samfällighet/bostadsrätt eller driver en verksamhet? Hämta dem kostnadsfritt på sortergården eller beställ dem av oss.

Hämta matavfallspåsar utan kostnad på sortergården

Ni kan hämta matavfallspåsar på alla våra sortergårdar, upp till två buntar per hushåll. Kontakta personalen på sortergården så får ni hjälp. Påsarna är avgiftsfria men vi behöver underskrift för att kunna lämna ut dem till ert företag.

Beställ utkörning av matavfallspåsar

Beställ matavfallspåsar av oss. Ni betalar 250 kronor i utkörningsavgift (exklusive moms). Påsarna är avgiftsfria. Ni får beställa upp till två buntar per hushåll och tillfälle. En bunt består av 80 påsar. Vi räknar med att leverera inom fem arbetsdagar.

Beställ genom att fylla i vårt formulär, se länk längre ner på sidan.

Kommunala verksamheter

Driver ni kommunal verksamhet och önskar beställa matavfallspåsar? Kommunerna Habo och Mullsjö har egna beställningssystem. Verksamheter inom Jönköpings kommun beställer via Jönköpings kommuns e-handelssystem Visma Proceedo. Leveransen sker tillsammans med verksamhetens ordinarie leverans.

Här lämnar vi matavfallspåsarna

Vi levererar både enstaka buntar och matavfallspåsar på pall till er verksamhet. Buntarna lämnar vi vid er dörr. Pallen med matavfallspåsar lämnar vi på lastbrygga eller annan hårdgjord yta utanför fastigheten där ni har er verksamhet.

Fri leverans till butiker

Naturligtvis tar vi ingen utkörningsavgift för de butiker som tillhandahåller matavfallspåsar till hushåll. Beställ genom att fylla i vårt formulär, se länk nedan.

Länkar